AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 5 Aralık gününü kutladı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve yönetim kurulu 5 Aralık gününü kutladı.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 5 Aralık gününü kutladı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve yönetim Kurulu “5 Aralık” tarihinin önemini vurguladı.

5 Aralık “Dünya Kadın Hakları Günü” olarak kabul edilmesinin yanı sıra Türk kadınlarına siyasi haklar tanıyan anayasa ve kanun değişikliğinin TBMM'de kabul edilişinin de yıl dönümünde AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve yönetim kurulu, kariyerini daha da yükseğe taşıyan kadınları ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladıBaşkan Cihan ve Yönetim kurulu; Ortahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Şenay Karakaş, İnsan Kaynakları Müdürü Selma Dursun, Yazı İşleri Müdürü Beste Usta, Ortahisar Kaymakamlığı Defterdarlık Şefi Hande Genç Aksoy, Sosyal Sigortalar kurumunda Emine Aksoy, Ortahisar Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz, Trabzon Defterdarlığı Ortahisar Mal müdürlüğü Şefi Hatuncuk Genç, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Arzu Özen, Sanat Evi Kadın Yazarları Sabahat Karagöz, Emine Çolakoğlu Sevim Aydın, Cemile Çelik Sarıusta, Bahriye Kefelioğlu ve Saadet Yılmaz’ı çalışma ortamlarında ziyaret ederek “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadının seçme ve seçilme hakkını elde edilişi”ni kutladılar.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladıAK Partili kadınlar ziyaretlerinde “Kadınların siyasetin öznesi olma vizyonunun her alanda daha ileriye taşınması idealiyle, 5 Aralık Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 89. yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler