AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları "Müslamanlığımızı sorgulamamız gerek"

Filistin'deki Müslümanlara yardım amaçlı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları ve Trabzon Kudüs Kardeşlik derneği hayır çarşısı kermesi düzenledi.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları "Müslamanlığımızı sorgulamamız gerek"

İsrail'in yaptığı soykırım sebebiyle Filistin'deki Müslümanlara yardım amaçlı AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları ve Trabzon Kudüs Kardeşlik derneği hayır çarşısı kermesi düzenledi.

HAYIR ÇARŞISINA YOĞUN KATILIM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, İl ve İlçe teşkilatlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen hayır çarşısında İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, "Filistin kanayan yaramız. Kudüs ve Mescidi Aksa gözbebeğimiz. Çabalamak her Müslümanın boynunun borcu. Müslümanlar olarak kenetlenmedikçe Müslümanlığımızı hep birlikte sorgulamamız gerekir. Bugün de yoğun katılımla hayır çarşımızı gerçekleştirdik. Destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.

haber-61.jpg

CEYLİN'İN AİLESİNE ZİYARET
Öte yandan İl Kadın Kolları Başkanı Cihan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç ve Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ceylin Sungurlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler