AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan'dan Büyükaydın ve Akkaya'ya ziyaret

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan'dan Büyükaydın ve Akkaya'ya ziyaret

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan İl Başkanları toplantısı için gittiği Ankara'da ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın'ı ziyaret eden Ayfer Cihan daha sonra Karadeniz Bölge Koordinatörü Nesrin Semiz'i ziyaret etti.

cihan2.webp

"TRABZON'UN SORUMLULUĞU BİZDE"

"Her şey Trabzon" için diyen Cihan, "Malum ülke gündemimiz de yerel gündemimizde oldukça yoğun. Ankara'ya İl Başkanları toplantımız için geldim. Trabzon gibi büyük bir şehrin sorumluluğu bilinciyle her anı değerlendirmek benim görevim. İçinde bulunduğumuz kongre sürecini en iyi şekilde değerlendirmek, davamızı güçlendirmek gayretindeyiz" dedi.

YENİDOĞAN ÇETESİ!

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, son günlerde gündeme ateş topu gibi düşen Yenidoğan bebeklerin katledilmesi ile ilgili "Bakmaya kıyamadığımız yavrularımıza acımasızca davranan ve bu vahşete ortak olan herkesin en ağır cezaları alması için partimiz ve insan olarak takipçisi olacağız" diye konuştu.

"AKKAYA'YA HAYIRLI OLSUN"

Başkan Cihan, DHMİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen, Trabzon Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya'ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

cihan3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler