AK Parti Trabzon'da o isimden flaş açıklama! Başkanlığını ilan etti

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, yeniden ilçe başkanı olarak görevlendirildiğini açıkladı.

AK Parti Trabzon'da o isimden flaş açıklama! Başkanlığını ilan etti

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk yaptığı açıklama ile, parti genel merkezinin adayı olarak yeniden İlçe Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini söyledi.

Zeki Çabuk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı görevi, bir kez daha AK Parti Genel Merkez'in adayı olarak şahsıma tevdi edilmiştir.

Beni bir kez daha bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e, Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Mustafa Şen'e, Karadeniz Koordinatörümüz Muhammet Avcı'ya, İl Koordinatörümüz Muğla Milletvekilimiz Kadem Mete'ye, Ulaştırma ve Altyapı Komisyonu Başkanımız Adil Karaismailoğlu'na, milletvekillerimiz Vehbi Koç'a, Yılmaz Büyükaydın'a, İl Başkanımız Sezgin Mumcu'ya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e çok teşekkür ediyorum.

Bu dönemde ilçemizde siz değerli hemşehrilerimizle, yöneticilerimizle, meclis üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla ve mahalle muhtarlarımızla ilçemize hep birlikte yine güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.

abuk-baskanligini-acikladi-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler