Akçaabat Kadınlar Pazarı esnafı memnun etti

Akçaabat Salı (Kadınlar) Pazarı’nın yenilenen hali esnafı memnun etti.

Akçaabat Kadınlar Pazarı esnafı memnun etti

Akçaabat Salı (Kadınlar) Pazarı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi’nin işbirliğinde yenilenerek modern yüzüyle Akçaabatlıların hizmetine sunuldu.

Daha modern ve fonksiyonel hale getirilen Akçaabat Salı (Kadınlar) Pazarı’nın üst katında Pazar esnafının satış yapabildikleri satış reyonları, oturma alanları, güvenlik kabini, mescit ve tuvaletler yer alıyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Salı (Kadınlar) Pazarını ziyaret ederek Pazar esnafıyla ve alışveriş yapanlarla hasbihal etti. Pazar esnafının ve alışveriş yapanların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ekim, esnafın memnuniyet sözleri ile karşılaştı.

kadin1.webp

Hem Pazar esnafının hem de buradan alışveriş yapan Akçaabatlıların memnuniyetlerinin yüzlerine yansıdığını dile getiren Başkan Ekim “Geçmişten beri köy ürünlerinin satıldığı, hatta çocukluğumuzda bizim de annelerimizle gittiğimiz ve Salı günleri pazarın kurulduğu yer, artık daha modern şekilde hemşehrilerimize hizmet veriyor.

Hemşehrilerimiz burada daha temiz ve hijyenik bir alanda alışverişlerini gerçekleştiriyor. Kendi ürünlerini satan satıcılarımız da daha nizami ve kurallara uygun satış alanlarında iş yapıyorlar. Güvenliğin, hijyenin ve disiplinin yer aldığı Pazar yerimizde hem satıcılarımız hem de hemşehrilerimiz güven ve huzur içerisinde alışverişlerini tamamlıyorlar.

Hemşehrilerimizin kullanımında olan Pazar yerimizdeki eksiklikleri, yapılması ya da ilave edilmesi gereken materyalleri bu alanı sık sık ziyaret ederek bizzat Pazar esnafımızdan dinliyoruz. Esnafımızın isteklerini ve ihtiyaçlar doğrultusunda tespit ettiklerini en kısa zamanda tamamlamaya gayret ediyoruz.

Modern Pazar yerimizde Pazar esnafımızın yüzü gülüyor; bizleri gönülleri ve gülücükleri ile karşılıyorlar. Her zaman söylediğimiz ve yapma gayretinde olduğumuz gibi gönlümüzün baş tacı olan Akçaabat’ımızın yararına olan her şeyin peşinden gece gündüz koşuyoruz.

Önceki dönem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, şimdiki Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

kadin2.webp

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Akçaabat’ın haftalık Pazar günü olan Salı Günü, sabahın erken saatlerinde pazara gelen satıcılar için Akçaabat Belediyesi tarafından sıcak çorba ve çay ikramı yapılıyor.

Salı (Kadınlar) Pazarına satış yapmak için gelen pazarcılar, güne sıcak ve taze çorba ikramı ile başlıyor.

Sıcak çorba ve çay ikramı hizmetinden memnun ola Pazar esnafı, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür ediyor.

Sıcak çorba ve çay ikramının her zaman devam edeceğini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Yaptığımız her işte hemşehrilerimizin memnuniyetini ve mutluluğunu önemsiyoruz. Sabahın erken saatlerinde pazarda satış yapmak için gelen hemşehrilerimiz için içlerini ve gönüllerini ısıtacak sıcak çorba ve taze çay ikram ediyoruz.

kadin3.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler