Akçaabat'ta çocuk tiyatroları şenliği başlıyor

Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Akçaabat Çocuk Tiyatroları Şenliği, başlıyor.

Akçaabat'ta çocuk tiyatroları şenliği başlıyor

Akçaabat Belediyesi’nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Akçaabat Çocuk Tiyatroları Şenliği, 9-12 Mayıs tarihleri arasında başlıyor.

“Tiyatroyla Buluşmayan Çocuk Kalmasın” ilkesinden yola çıkan Akçaabat Belediyesi, her yaştan çocuğu birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Tiyatro denince akla ilk Akçaabat’ımız gelir. Akçaabat’ımızda büyük küçük herkes tiyatroyu sever ve ilgiyle takip eder. Biz istedik ki tiyatro izlemeyen çocuğumuz kalmasın. Yetişkinler için Erol Günaydın Tiyatro Günleri yaptığımız gibi çocuklarımız için de çocuk tiyatro şenliği yapıyoruz.

Çocuk Tiyatro Şenliğimizin bu yıl 4.’sünü düzenleyeceğiz. Minik tiyatro severlerimiz hem eğlenecekler hem de birçok şey öğrenecekler. Çocuk Tiyatro oyunlarımızın tamamı ücretsizdir.

Çocuk Tiyatro Şenliğinin bitiminden sonra Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği halinde belirli aralıklarla aynı oyunlar okullarda da sahnelenecek. Şimdiden tüm minik tiyatro severlerimizi ve ailelerini tiyatro şenliğimize davet ediyorum.” dedi.

4. Çocuk Tiyatroları Şenliği’nde tüm oyunlar Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde sahnelenecektir.

Tiyatro oyunları ve tarihleri;

Kahraman Münik
09 Mayıs 2024
10.00

Patileme Günü
10 Mayıs 2024
10.00

Bana Bir Masal Anlat
11 Mayıs 2024
13.00

Dedem Küçüldü
12 Mayıs 2024
13.00

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler