Akçaabat'ta kurumlar arası futbol turnuvası başladı

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası başladı.

Akçaabat'ta kurumlar arası futbol turnuvası başladı

Akçaabat Belediyesince kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Reşit Sivrikaya Sezonu’ başladı.

Akçaabat’ta geleneksel hale getirilen ve 5’incisi düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Reşit Sivrikaya ’nın başlangıç maçına; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sporcular ve taraftarlar katıldı.

Reşit Sivrikaya Sezonu’ olarak nitelendirilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın başlangıç vuruşunu Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim yaptı.

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın açılışında duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Her yıl Türk Sporuna ve Akçaabat’ta sporun gelişmesine katkı sunan önemli isimlere ithafen yapılan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası bu yıl ‘Reşit Sivrikaya Sezonu’ olarak nitelendirdik. Bu değerli isimlere spora, sporcuya ve sporun gelişmesine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nı artık geleneksel hale getirdik. Kurum ve kuruluşlar her zaman iş birliği içerisinde çalışıyor. Bu işbirliği futbolda da devam ediyor. Bundan önceki organizasyonlarımızda centilmence müsabakalara ve heyecanlı maçlara tanık olduk. Bu yıl da müsabakalar aynı centilmenlikte geçecek ve her zamanki ki dostluk kazanacak. Bu tür organizasyonlar sayesinde kurumlar arası işbirliği, kardeşlik, diyalog ve birliktelik duyguları daha da gelişmiş oluyor. Şimdiden tüm yakınlarımıza başarılar ve keyifli müsabakalar diliyorum.” dedi.

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ‘Reşit Sivrikaya Sezonu’na toplamda 27 takım 324 sporcu katıldı.

Akçaabat'ta kurumlar arası futbol turnuvası başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler