Akçaabat’ta muhteşem sergi

Akçaabat Belediyesi Sanat Akademisi Resim Kursu kursiyerleri çalışmalarını sergiledi.

Akçaabat’ta muhteşem sergi

Akçaabat Belediyesi bünyesinde açılan Akçaabat Belediyesi Sanat Akademisi Resim Kursu kursiyerleri muhteşem bir sergiye imza attı. Akçaabat Belediyesi Sanat Akademisi kursiyerlerinin yapmış oldukları çalışmalardan oluşan sergi, Akçaabat Sanat Galerisi’nde açıldı.

Açılışa, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez'in yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sanatseverler, eğitimciler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in il dışında olması sebebiyle katılamadığı serginin açılış konuşmasını Başkan Vekili Davut Gerigelmez yaptı.

sanat1.webp

Gerigelmez, Başkan Ekim’in selamını davetlilere ileterek, “Sanatçılar eserleriyle konuşur, derler. Bu sergimizde de eserleriyle konuşan ressamlarımızın şaheserleri yer alıyor. Bin bir emekle yapılan tablolar hem gözümüze hem de gönlümüze hitap ediyor. Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim de sanatı ve sanatçıyı her zaman destekliyor. Kültür ve sanat şehri Akçaabat’ımızda böylesine güzel bir akademinin kurulmasında öncülük eden Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’e, Sanat Akademisi kursiyerlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm sanatsever ziyaretçilerimize de keyifli ziyaretler diliyorum.” dedi.

sanat3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler