Akçaabat’ta yaya geçitleri boyandı!

Akçaabat’ta okullun açılmasıyla birlikte yay geçitleri boyanarak belirgin hale getirildi.

Akçaabat’ta yaya geçitleri boyandı!

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Akçaabat Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara yakın bölgelerde yer alan yaya geçitleri boyanarak daha belirgin hale getirildi.

Özellikle okulların bulunduğu yerlerde sürücülerin trafik kurallarına özenle riayet etmesi gerektiğinin önemine vurgu yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Okullar açıldı. Sabah saatlerinde okula giden onlarca çocuğumuz ve gencimiz var. Hem yayaların hem de sürücülerin trafik kurallarına riayet etmeleri gerekiyor.

Öncelik yayalarındır. Biz, Akçaabat Belediyesi olarak şehir genelinde rutin olarak yollarda deforme olan yaya geçitlerini boyayarak belirginleştiriyoruz. Bu kez de ilçe genelindeki okullara yakın bölgelerde bulunan yaya geçitlerini daha belirgin hale getirdik.

Yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizin faydasını en yüksek seviyede düşünüyor; buna uygun çalışmalar yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

yaya1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler