Antalya Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu! Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü merkeze çekildi

Resmi Gazetede yayımlanan karar ile Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik'in yerine İçişleri Bakanlığı Müşaviri İlker Arslan atandı. Merkeze çekilen Çevik daha önce Trabzon'da da görev yapmıştı.

Antalya Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu! Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü merkeze çekildi

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlükleri, büyükelçi ve üniversite rektörleri atamaları yapıldı.

2022'den bu yana Antalya İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten, Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı. Çevik'in yerine ise Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne İçişleri bakanlığı Müşaviri İlker Arslan atandı.

Trabzon Eski Emniyet Müdürü Orhan Çevik kimdir?

Orhan Çevik, 1969 yılında Isparta Yalvaç'ta dünyaya geldi.

1991 yılında Polis Akademisi’nden Komiser Yardımcısı rütbesiyle mezun olarak ilk görevine Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde başladı.

Daha sonra sırasıyla Elazığ, Ordu, Manisa ve Ankara illerinde İstihbarat, Terörle Mücadele, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Güvenlik Şube Müdürlükleri yoğunlukta olmak üzere çeşitli birimlerde, Özel Güvenlik Denetleme ve Teftiş Kurulu Başkanlıklarında Başmüfettiş, 1999-2002 yılları arasında ise 3 yıl boyunca Azerbaycan’da (Nahçıvan Başkonsolosluğu) Güvenlik Ataşesi olarak, 2016-2017 yılları arasında Iğdır İl Emniyet Müdürü, 2017-2019 yılları arasında Trabzon İl Emniyet Müdürü, 2019-2022 yılları arasında Personel Daire Başkanı olarak görev yaptı.

11.08.2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Antalya İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Orhan Çevik, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler