Artvinli öğrencilerden KTÜ'ye ziyaret

Artvinli lise son sınıf öğrencileri, Trabzon'a gelerek Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni (KTÜ) ziyaret etti.

Artvinli öğrencilerden KTÜ'ye ziyaret

Artvin Ardanuç Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni (KTÜ) ziyaret gerçekleştirdi.

Hilal Ay, İsmail Karakuş, Elif Öztürk ve Buğra Gökçün öğretmenleri ile birlikte Trabzon'da KTÜ ye ziyaret gerçekleştiren Artvin Ardanuç Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Haziran ayı içinde gerçekleşecek üniversite sınavları öncesi hem stres attılar hem de Karadeniz Bölgesinin ve Türkiye'nin en başarılı üniversitesini gezme-tanıma fırsatı buldular.

Artvinli öğrencilerden KTÜ'ye ziyaret

Ardanuç Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini Trabzon'da misafir eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve başkan Yardımcısı Efrahim Sarı'da hemşehrilerini yalnız bırakmadılar. Öğrenciler KTÜ'de kampüs ve bölümleri tek tek gezerken Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Ardanuçlu Prof. Dr. Fatma Gültekin'i de ziyaret ederek bölüm hakkında bilgi aldılar.

Trabzon'da Atatürk Köşkü ve şehri de gezen öğrenciler mutlu bir şekilde Ardanuç'a geri döndüler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler