Bakan Yerlikaya Trabzon'da! İlk durağı Valilik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Trabzon'a güvenlik toplantısı gerçekleştirmek için geldi.

Bakan Yerlikaya Trabzon'da! İlk durağı Valilik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzon'a geldi. Ziyaret kapsamında, güvenlik konuları ve yerel yönetim işbirlikleri masaya yatırılacak.

Sabah saatlerinde Rize'den karayolu ile Trabzon'a hareket eden Bakan Yerlikaya, kente geldi. Yerlikaya'nın ilk durağı Trabzon Valiliği oldu.

tamer7-kurtarildi.jpg

Yerlikaya, Valilik ziyaretine yönelik "Bugün Karadeniz’in güzel şehri Trabzon’dayız. İlk olarak Trabzon Valiliğimizi ziyaret ettim. Trabzon Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a ev sahipliği için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yerlikaya Valilik ziyaretinin ardından ildeki asayiş durumu ve güvenlik önlemlerini değerlendireceği bir toplantı gerçekleştirdi. DSİ Sosyal Tesisleri Necib İba Konferans salonunda de güvenlik toplantısında katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Komutanı Tüm Amiral Ahmet Kendir, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile Trabzon’un Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığından yetkililer katıldı.

Bakan Yerlikaya Trabzon'da! İlk durağı ValilikToplantı'nın ardından AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, MHP İl Başkanlığı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na da ziyaretlerde bulunacak. Bu ziyaretlerde yerel yönetimlerle işbirliği ve koordinasyon konuları ele alınacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Bakan Yerlikaya, Trabzon'daki çeşitli kurum ve kuruluşlarla da temaslarda bulunarak, yerel yönetimlerle güvenlik alanında daha etkili işbirlikleri geliştirilmesi üzerine görüşmeler yapacak.

Bakan Yerlikaya Trabzon'da! İlk durağı Valilik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler