Başkan Bıyık açıkladı! Kaşüstü’nün okul sorunu çözülüyor

Yomra Belediyesi, iki ayrı okul yapılması için Kaşüstü Mahallesi’nde yaklaşık 7 dönüm alanı Milli Eğitim Bakanlığına devretti. Devir protokolü bugün düzenlenen törenle imzalandı.

Başkan Bıyık açıkladı! Kaşüstü’nün okul sorunu çözülüyor

Yomra Belediyesine ait Kaşüstü Mahallesi’ndeki yaklaşık 7 dönüm alan okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığına devredildi.

Devir protokolü Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın koordinasyonunda Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun tarafından imzalandı.

okul1.webp

CİDDİ ŞEKİLDE OKUL AÇIĞI VAR

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçenin okul sorunun çözümü için önemli bir adım atıldığını belirtirken, okulların en kısa sürede yapımına başlanılacağını ifade etti. Başkan Bıyık, “İlçemizin nüfusu her geçen gün artıyor. Doğal olarak okul ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bugün gelinen noktada Yomramızda ciddi şekilde okul açığı var.

Bu açığın kapatılması, ilçemizin ihtiyacı olan okulların yapılması için yaklaşık 7 dönüm alanı trampa yöntemiyle Milli Eğitime devrettik. Bu okulların yapılmasını mutlaka temin edeceğiz. İlçemizi, insanlarımızı hakkı olan okullara kavuşturacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler