Başkan Bıyık duyurdu! Yomra'da çaya indirim

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, çay fiyatlarını düşürdüklerini duyurdu.

Başkan Bıyık duyurdu! Yomra'da çaya indirim

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, vatandaşların ekonomik zorluklarını göz önünde bulundurarak, belediyeye ait tüm tesislerde çay fiyatlarını %50 indirimle 2.5 liraya düşürdüklerini duyurdu.

Yaşanan ekonomik sıkıntıları hafifletmek amacıyla yapılan bu indirimle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, "Hemşehrilerimizin daha ekonomik bir şekilde dinlenip çay keyfi yapabilmeleri için bu adımı attık. Belediyemize ait Hürriyet Parkı, Cumhuriyet Parkı, Mustafa Çam Parkı, Özdil yolu üzerinde bulunan Yomra Parkı ve Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Küçük Liman tesislerimde bugün itibari ile çayı 2.5 liraya indirdik. Keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz" dedi.

Yomra Belediyesi, bu indirimle birlikte vatandaşlara kaliteli çayın yanında kaliteli bir hizmette sunmayı hedefliyor. Yomra'da yaşayanlar, belediyenin tesislerinde uygun fiyatlarla çay keyfinin tadını çıkarabilecekler.

Vatandaşlar, Yomra Belediyesi'nin bu adımını memnuniyetle karşılarken, indirimli çay fiyatlarının belediyenin diğer hizmetlerinde de devam etmesini bekliyor.

Başkan Bıyık duyurdu! Yomra'da çaya indirim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler