Başkan Çebi'den 30 Ağustos mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çebi'den 30 Ağustos mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımdı.

İlçe Başkanı Çebi mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bugün şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin canları pahasına bizlere armağan ettikleri, her türlü imkânsızlık ve yokluğa rağmen; inanç, azim, cesaretle verilen Kurtuluş Mücadelesi ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferinin 102. yıldönümünü idrak etmenin onurunu yaşıyoruz.

EŞSİZ BİR ZAFER

Bu zafer Türk Milletinin; kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bağımsızlık ve istiklal adına verdiği onurlu ve eşsiz bir mücadelenin eseridir.

Şanlı Milletimiz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı kutlu yürüyüşle “Hürriyet ve İstiklal benim karakterimdir” diyerek her türlü emperyalist, sömürgeci ve mandacı zihniyeti akamete uğrattı. Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla tarihin en büyük destanlarından birini yazdı.

Malazgirt’teki ruhla, Çanakkale’deki çelik iradeyle, Dumlupınar’daki hürriyet sevdasıyla, 15 Temmuz’daki direnişle Anadolu’yu bizlere ebedi vatan kılanlara şükran borçluyuz.

Topraklarımızın her karışını kanlarıyla yoğurarak vatan kılan ecdada selam olsun. Toprağın kara bağrına sıradağlar gibi uzanan şühedamıza rahmet olsun. Düşmana karşı sinesini siper eden, canını, cananını, bütün varını ortaya koyan gazilerimiz var olsun.

KUTLU OLSUN

Tarihimizin dönüm noktası ve milletimizin beka mücadelesinin zirveye ulaştığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, Başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler