Başkan Ekim’e Paris’ten ziyaret

Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret etti.

Başkan Ekim’e Paris’ten ziyaret

Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’un organizesinde Akçaabat gezisi gerçekleştirdiler.

Bir dizi ziyaretler için Trabzon’a gelen ekip, hem Trabzon’un hem de Akçaabat’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler. Gezi kapsamında Başkan Ekim’i de ziyaret eden üçlüyü Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim makamında misafir etti.

Başkan Ekim, Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

ekim1.webp

Ziyaretin ardından Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Akçaabat’ın incisi Ortamahalle’yi, Sera Gölü’nü ve Akçatepe’yi gezdi.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Akçaabat’ın çok beğendiklerini ve Akçaabat’ın muhakkak gezilip görülmesi gereken bir kent olduğunu dile getiren Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, ilerleyen zamanlarda Akçaabat’ın tüm tarihi ve turistik yerlerini tek tek gezmek için tekrar ziyarete geleceğini dile getirerek Başkan Ekim’e misafirperverliği için teşekkür ettiler.

ekim3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler