Başkan Genç anneler ve dernek yöneticileriyle buluştu! "Aileleri ayakta tutan en büyük gücümüz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Anneler Günü nedeniyle Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Tarihi Avrasya Pazarı’nı ziyaret etti. Annelerle tek tek sohbet ederek karanfil dağıtan Başkan Genç, anneler günlerini tebrik etti.

Başkan Genç anneler ve dernek yöneticileriyle buluştu! "Aileleri ayakta tutan en büyük gücümüz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Anneler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı ile Tarihi Avrasya Pazarı Derneği’nin düzenlediği iki farklı etkinliğe katıldı.

İlk olarak Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Genç, planetaryum (Gezegen Evi), tasarım, teknoloji, doğa bilimleri, matematik ve astronomi, havacılık ve uzay atölyelerini gezerek burada eğitim gören öğrenciler ve anneleriyle sohbet etti.

BAŞKAN GENÇ’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Başkan Genç, bütün annelerin gününü tebrik ederek, tek tek karanfil dağıttı. Öğrenci anneleri, Başkan Genç’e Bilim Merkezi’ne verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Başkan Genç ise, “Bugün, bilim merkezimizdeki öğrencilerimizin başarılarına tanıklık etmek ve annelerini onurlandırmak adına buradayız. Çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkı sağlayan bilim merkezimiz, onların geleceği için önemli birer kaynaktır. Annelerimizin desteği ve özverisi olmadan, çocuklarımızın bu başarıları elde etmeleri mümkün olmazdı. Bu vesileyle, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Başkan Genç anneler ve dernek yöneticileriyle buluştu!"Aileleri ayakta tutan en büyük gücümüz"

ANNELERİMİZE MİNNETTARIZ
Ardından Tarihi Avrasya Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Genç, anneler ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Avrasya Pazarı’nı hizmete almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Genç, “Esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Annelerimizin, Anneler Günü’nü yürekten tebrik ediyorum. Allah'ın bize nasip ettiği, dünyanın en nadide topraklarında ilelebet Türk Devleti'nin temelini oluşturan birliğimizi en sağlam ayakta tutan ailelerimizdir. Bu aileleri ayakta tutan en büyük gücümüz de annelerimizdir. Onun için onların fedakarlığı, yuvalarını ayakta tutma çabası ve çocuklarının geleceği için bütün fedakarlıklarını ortaya koymaları çok saygıdeğerdir. Zaten bu nedenle cennetle müjdelenmişlerdir” diye konuştu.

Başkan Genç anneler ve dernek yöneticileriyle buluştu!"Aileleri ayakta tutan en büyük gücümüz"

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler