Başkan Genç Arsin’de sel bölgesini inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin’de heyelandan etkilenen mahallelerde çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, “Hiç endişeniz olmasın, hep birlikte yaraları sarmak için büyük bir gayretin içerisindeyiz” dedi.

Başkan Genç Arsin’de sel bölgesini inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin ilçesinde selden hasar gören mahallelerdeki çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Genç’e Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin eşlik etti. Başkan Genç, heyelandan en çok etkilenen mahalleleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördü ve yetkililerden bilgi aldı.

İlçenin Çardaklı, Yolüstü, Örnek, Yeşilköy, Fındıklı ve Güneyce mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinleyen Başkan Genç, “Allah beterinden saklasın, bir afetle karşı karşıya kaldık. Bizim bölgemizin böyle bir riski var. Çalışmaları yerinde görmek istedik. Hep birlikte yaraları sarmak için büyük bir gayretin içerisindeyiz. Devletimiz güçlüdür, imkanımız ve kabiliyetimiz var” dedi.

genc1.webp

DERTLERİNİZ İLE DERTLENECEĞİZ

Başkan Genç, şunları söyledi: “Birçok ilçemizde ciddi hasarlar oluştu. Bir canımız gitti, çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Can dışında olan bütün hasarları giderebiliriz.

Valiliğimizin bünyesinde Büyükşehir Belediyemiz, Karayolları Genel Müdürlüğümüz, Devlet Su İşlerimiz, ilçe belediyelerimiz ve bütün kurumlarımız birlikte büyük bir gayreti ortaya koyuyoruz.

AFAD ise tespitleri yapıyor. Burada yapacak olduğumuz işlerimiz var. Devletimiz arkamızda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımız yanımızda. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız hemşehrimiz Abdulkadir Uraloğlu’nun sizlere selamı var. Bakanımız ile Ankara’da bir toplantı yaptık. Yapabildiğimiz bütün işleri yapıyoruz.

Yapamayacağımız işler için ise destek alacağız. AFAD’ımızın koordinasyonunda yapılan bütün tespitleri Ulaştırma Bakanlığımız, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz ve Karayolları Genel Müdürlüğümüz ile bir araya gelerek hızlı bir şekilde yapacağız.

Hiç endişeniz olmasın. Her zaman yanınızdayız, dertlerinizle dertleneceğiz. Bunun için buradayız. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”

genc2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler