Başkan Genç "Bu federasyon ve hakemlerini de geçmeden olmuyor"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1461 Trabzon'un Iğdır FK ile oynadığı maçın ardından açıklamada bulundu.

Başkan Genç "Bu federasyon ve hakemlerini de geçmeden olmuyor"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1461 Trabzon'un Iğdır FK ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçta istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Başkan Genç, federasyon ile hakemlere eleştirilerde bulundu.

Başkan Genç konuya yönelik yaptığı açıklamada "Sonuna kadar gittik ama olmadı. Sivas'ta Iğdır FK karşısında istediğimiz skoru alamadık. Sağlık olsun uşaklar. Siz elinizden geleni yaptınız, maalesef bu federasyon ve hakemlerini de geçmeden olmuyor. 1461 Trabzon’u üst ligde göreceğimize eminiz. Mücadeleniz yeter. Seneye olacak inşallah..." ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon finalde Iğdır FK'ya mağlup

2. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon, play-off finalinde Iğdır FK ile karşı karşıya geldi.

1461 Trabzon ile Iğdır FK arasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan müsabakada 1461 Trabzon - Iğdır Fk'ya karşı mağlup oldu.

Mücadelenin 45+2. dakikasında 1461 Trabzon'da Tunahan Ergül rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gördü. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda Taha Can'ın kendi kalesine attığı gol ile Iğdır FK 1-0 öne geçti.

Bu skor ile birlikte Iğdır Fk, ını 1. Lig'e yazdıran son takım oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler