Başkan Genç net konuştu! "O sorunu Trabzon'un gündeminden çıkaracağız"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç net konuştu! "O sorunu Trabzon'un gündeminden çıkaracağız"

Trabzon Kent Konseyi 19. Olağan Genel Kurulu, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Genel kurula katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ahmet Metin Genç'in açıklamaları şu şekilde;

"Kendi meclislerimizde istişare etmek bizlerin görevidir"

“Halkın iradesini teslim alan yönetim için bana göre kent konseyleri çok önemli. Şehirde yaşanan sorunları gündeme getirmek adına kıymetli çalışmalara imza atılabilir. Bir yerde bir sorun yaşanıyorsa en yakın çözümde de o yerdedir. Şehrimizde yaşayan insanlarımızın standartlarını yukarıya taşımalıyız. Kent konseyimizin değerli görüşlerine itibar etmek, kendi meclislerimizde istişare etmek bizlerin görevidir. Sivil toplum yapısıyla da biz dinamik bir şehiriz.

genel-kurul-001.webp

"O sorunu Trabzon'un gündemi olmaktan çıkaracağız"

Şehrimizin güncel yapısına önemli katkılar sağlanacağına inanıyorum. Reşadiye kavşağı yapılırken de konsey temsilcilerimizin fikri başkaydı. Oradaki görüntüyü ortadan kaldıracağız. Çalışamaya aldık. Tarihin bize emanet ettiği surları kapatıyoruz. O sorunu Trabzon'un gündemi olmaktan çıkaracağız. Kıymetli bir şehirdeyiz, şehrin özelliğini ve güzelliğini koruyacağız.

"11 Temmuz'da bu salonda raylı sistemle ilgili toplantı yapacağız"

Bütün ilçelerimizde konsey yapıldı. Raylı sistem 3. sırada çıktı. Bu hususu 1. sıraya koyduk, protokolünü imzaladık. Kent içi ulaşımın önemli bir konu olduğunun bilincimdeyiz. Ay, gün, saat demeden bunu bu şehre kazandıracağım dedim. Bu şehirde yaşayan, sizlerin de teknik olarak güzergah noktasında görüşlerinizi istiyorum. Sahilden mi, tanjanttan mı, meydandan mı geçecek? Bunları ortaya koyacağız. Toplantılar yaptık. 11 Temmuz'da bu salonda raylı sistemle ilgili toplantı yapacağız. Bu şehir, bizim şehrimiz. Yaşanabilir kılacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler