Başkan Genç o şikâyetlerle ilgili konuştu! “Çalışma başlatacağız”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Kurulu’nda kanalizasyon konusu gündeme geldi.

Başkan Genç o şikâyetlerle ilgili konuştu! “Çalışma başlatacağız”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, vatandaşların dile getirdiği kanalizasyon problemlerini gündeme taşıdı.

Başkan Kaya “Seçim çalışmaları sırasında vatandaşların dile getirdiği bir konu vardı. Köyden mahalleye dönen Ortahisar ilçemizde artık çekilemez hale gelen bir sorun kanalizasyon. Derelere akıyor o kanalizasyon. Bir vatandaş kuşlar içecek su bulamıyor demişti. Kötü koku oluşuyor temiz su kalmadı şikâyeti geliyor.” ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanıyken en çok gündeme getirdiği konu olduğunu ifade ederek çalışma başlatacaklarını belirtti.

Başkan Genç konuşmasında “Bende Ortahisar Belediyesi Başkanı iken en çok gündeme getirdiğim konuydu. Ana akışlarımızı bir görelim. Kadastral yollarımızla bitişen mahallelerimizde yapımı çok büyük maliyetler değil. Öncelikli ilçelerimiz arasında. Yapmamız lazım. Çalışma başlatacağız.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler