Başkan Genç'ten borç açıklamalarına cevap! "Bahane üretmeyin iş üretin"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, toplantıda Ortahisar Belediyesi'nin borçlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bir borç açıklaması ile polemiği sürdürüyorlar. Çalışın iş yapın bende Büyükşehir Belediye Başkanıyım 3,5 milyon borcum var çalışıyorum bahane üretmiyorum çalışıyorum. Bir bahenelerle o makamlara gelmedik şikayet etmek için değil çözmek için geldik. Şimdi aynı şekilde Meclis’te açıkladım.

Ortahisar Belediyesi vergi borcu 231 milyon, sigorta borcu toplam vergi borcu ile beraber 294 milyon borcu var. Büyükşehir belediyesinin de var gelir gelmez ne yaptık bu borcu yapılandırdık. O zaman sana devlet durup bakanlık haciz falan yollamaz ama bu borcu 498 milyon sigorta borcu olarak açıklamak veya 860 milyon belediyenin borcu olarak açıklamak yakışmıyor. Yine söylüyorum çağrı da yapıyorum bırakın bu işleri hizmet üretin bahane üretmeyin. Halkımız bizden hizmet bekliyor. Öyle polemiklerle iş yapmayın.

Bir taraftan da teşkilatımız bunu bilsin bir taraftan da sırf AK Partili olduğumuz için mesai arkadaşlarımızı sağa sola gönderiyor. Maalesef bir engelli kardeşimizi hem de engellileri üzecek şekilde ötekileştirecek şekilde kısmi engelli diye bir kavram olur mu onlar bizlere emanet sağa sola gönderiyor. Unutmayın bunlar size fayda sağlamaz.

Görüyorum ki yeni seçilen bazı arkadaşlar seçimden sonra işi polemik ile beraber özellikle benim üzerimden polemik ile birlikte yürütmeye çalışıyorlar. Ortahisar Belediyemizi kaybettik. Verilen karara saygılıyız bu başka bir şey. Yeni seçilen arkadaşımız yeter ki şehre çivi çaksın bu başka bir şey ama işi polemik ile yürütmeye çalışıyor gelir gelmez Cumhurbaşkanımızın portresini indirdi. Katil İsrail pankartı astım indirdiler. Öyle güzelleme yaparak değil biz Filistin’in yanındayız herkes söylüyor önemli olan katil İsrail diyebilmektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler