Başkan Kaya açıkladı! Kent Lokantası ne zaman açık olacak? Esnafı zor durumda mı bırakacak?

Ortahisar Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı bugün başladı. Başkan Kaya kent lokantası hakkında açıklamalar yaptı.

Başkan Kaya açıkladı! Kent Lokantası ne zaman açık olacak? Esnafı zor durumda mı bırakacak?

Ortahisar Meclisi'nde toplantısının ilk gününe başkan Ahmet Kaya başkanlık yaptı.

Toplantıda kent lokantası konusunda bilgiler veren Başkan Ahmet Kaya, kent lokantasının işleyişiyle alakalı konuştu.

Kaya şu ifadeleri kullandı:

"Meydanda İskender Paşa caminin hemen yanında bir yer tuttuk. Burada bir sıkıntı var.

'Trabzon’da mevcut lokanta esnafını mağdur eder mi?' diyorlar. Katiyen lokantacı esnafımız ile rekabet etmeyeceğini göreceğiz.

Oradaki lokanta gün boyu açık olmayacak. 4 çeşit yemeği sunacak lokantanın 12.00 ile 16.00 arasında veya 13.00 ile 17.00 arasında açık olacağını görüşeceğiz.

Orada belirli sayıda vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Orada bir kuyruk oluyor. Cebinde parası olan adam orada beklemez. Parası olan gitsin lokantada yesin olmayan burada yesin.

Amacımız yok. Burada personel ihtiyacı olacak. Belediyemiz içerisinden bu açığı kapatacağız. İstiyoruz ki kimse oturarak para kazanmasın çalışarak kazansın. Personelimizin imkanlarından yararlanacağız olmadı dışarıdan karşılayacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler