Başkan Kaya: "Bunlar bizim projelerimiz! Algı yapmaya çalışıyorlar"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Kaya: "Bunlar bizim projelerimiz! Algı yapmaya çalışıyorlar"

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Kaya basın mensupları ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ahmet Kaya, "Şimdi bir halk ekmek konusu var. Halk ekmek ile alakalı büyükşehir belediyesinin önünü kesmeye çalıştığımız söyleniyor." ifadelerini kullanarak açıklamalarda bulundu.

"BUNLAR BİZİM PROJELERİMİZ"

Kaya açıklamalarında, "Bizim seçimlerde 44 vaadimiz içerisinde bunlar var. Ama bize bizim projemizi çaldınız diye manşet atmaya çalışanlar var. Bugün bunu bize diyen başkanın vaatleri arasında bu vaat var mı? Bu uygulamalar CHP belediyelerin uygulamaları." dedi.

Başkan Kaya: "Bunlar bizim projelerimiz! Algı yapmaya çalışıyorlar"

"ALGI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

"Biz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Büyükşehirden veya başka AK Partili belediyeden bu şekil bir proje duydunuz mu?" ifadelerini kullanan Kaya, "Algı yapılmaya çalışılıyor. Halk ekmek, halk süt, kent lokantası bizim projelerimizdir. Bunlar gerçektir. Bizi vatandaşın önünde manipüle etmeye çalışan çalışmalardır. Biz bütün çalışılmaları ve kaynakları vatandaşın hizmeti için kullanacağız. Halkçı bir çalışma içerisinde bir gayret içerisinde olacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler