Başkan Kaya orucunu Değirmendere ve Sanayi mahallelerinin sakinleriyle açtı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, mahalle iftarları kapsamında bu akşam, Değirmendere ve Sanayi mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.
Başkan Kaya orucunu Değirmendere ve Sanayi mahallelerinin sakinleriyle açtı

Ortahisar Belediyesi tarafından Ramazan’ın manevi iklimini ve toplu iftar kültürünü yaşatmak amacıyla düzenlenen mahalle iftarları, bu akşam Değirmendere ve Sanayi mahallelerinin sakinlerinin katılımıyla düzenlenen iftar programıyla devam etti.

İftar programına Başkan Kaya’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ernul Arslan, Belediye Meclis üyeleri, Değirmendere Mahalle Muhtarı Saniye Kara, Kaymaklı Mahalle Muhtarı Celal Güleş, Sanayi Mahalle Muhtarı Yaşar Cemil Atasoy, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

yeni-manset-haber61-003.jpg

Gönülleri aynı sofranın etrafında buluşturan iftarda birlikte dualar edildi, okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

yeni-manset-haber61-004.jpg

BAŞKAN KAYA: “İFTAR SOFRALARININ BEREKETİNİ VE MANEVİ HUZURUNU PAYLAŞTIK”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Ramazan’ın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmak için, mahalle iftarları düzenliyoruz. Bu akşam da Değirmendere mahallemizde, değerli hemşerilerimle birlikte orucumuzu açtık, Ramazan’ın bereketini ve manevi huzurunu paylaştık. Artık Ramazan’ın sonuna geldik, aynı güzellikleri gelecek yıl da yaşamak dileğiyle, iftarımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir