AK Parti Trabzon'da 23. kuruluş yıl dönümü kutlandı

AK Parti Trabzon'da, partinin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenledi.

AK Parti Trabzon'da 23. kuruluş yıl dönümü kutlandı

2001 yılında kurulan AK Parti, siyaset sahnesinde 23 yılı geride bıraktı.

AK Parti Trabzon teşkilatı tarafından, partinin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

ak-parti-trabzon-1.webp

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki programa Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Eski İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve çok sayıda isim katıldı.

Mumcu: "Bizler hayal kurmaya ve çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu programda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

"Bugün burada, 23 yıldır hizmet aşkıyla milletimize adanmış AK Parti’nin kuruluşunu kutluyoruz. 14 Ağustos 2001’de milletimizin umudu olarak doğan AK Parti, ülkenin kaderini değiştiren ilk adımı attı. Aydınlığa yürüyen Türkiye aşkıyla yola çıktık, milletin karamsarlığını umuda çevirdik. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizde hiçbir şey eskisi gibi olmadı. 22 yıldır iktidarda kaldık, hayal bile edilemeyecek projeler kazandırdık.

Vesayet odaklarının, darbe sevicilerin her türlü saldırısına rağmen yolumuzdan sapmadık. AK Parti, bu milletin ortak vicdanının sesidir. Kıymetli dava arkadaşlarım, sadece bir siyasi parti değil, milletin bağrından kopup gelen bir diriliş hareketidir.

Bizler, gergin uykulardan, kör gecelerden sonra gelen sabah aydınlığıyız. Bu dava, dün olduğu gibi bugün de Türkiye vizyonu ile yeni zaferlere yürüyor. Bu kutlu mücadelenin her birimiz parçasıyız. Azim ve kararlılıkla büyük zaferlerin inşasını gerçekleştireceğiz. Bizler hayal kurmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. AK Partimizin 23. yaşı kutlu olsun."

ak-parti-trabzon-4.webp

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin: "Partiyi millet kurdu, tabelasını biz astık"

AK Parti kadrolarında ilk günkü heyecanı gördüğünü kaydeden Trabzon Kurucu İl Başkanı Keskin, "23 sene önce ben bir başka partinin il başkanıydım, ama gördüğümüz manzara şuydu: Türkiye’de her şey sona gelmiş, ülke siyasi krizlerle karşı karşıya kalmış, vatandaş siyasetten ümidini kesmişti. 21 Eylül 2001 günü, il başkanlığını almak üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıktım. Birisi bana dedi ki, 'AK Parti, hiçbir partinin devamı değildir; özel bir partidir. İkincisi de Trabzon bizim için özeldir, herhangi bir vilayet değildir; birçok ilden daha özel görmekteyiz.' İşte bu işareti ben taşımaya çalışıyorum. Trabzon’da 42 kişi ile kurduk, 2001 yılının Ekim ayında çalışmaya başladık. Gördük ki bu partiyi millet kurdu, tabelasını biz astık. Partimiz 23 yılda inanılmaz şeyler başardı. Ancak Türkiye'nin geldiği nokta ortadadır. Partimiz istenilen etkiyi seçimde alamamıştır; çok ciddi bir değerlendirme yapmalıyız. İlk zamanın heyecanı ve vatandaşa yönelişi olmalıdır. Ben bu inancı ve heyecanı görüyorum. Yapılması gereken şey, yeniden baştan soyunmak ve heyecanla işe girişmektir. En önemli husus, bu millet kurdu, biz tabelasını astık; yeniden millet ittifakını sağlamak, halk ile birlikte hareket etmek lazım. İnanıyorum ki o zaman bütün engelleri aşarız." dedi.

ak-parti-trabzon-3-001.webp

Karaismailoğlu: "Çok daha büyük sorumluluklar bizi bekliyor"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti’nin 23. Yaşını kutlayarak şunları söyledi:

“Bundan tam 23 yıl önce, 'bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek yola çıkan Cumhurbaşkanımız, Türkiye’de destan yazmaya başladı. İnşallah bu destanları birlikte yazmaya devam edeceğiz. Türkiye’de büyük bir devrim gerçekleşti, tarih bunu yazacak.

Milletin evlatları, vatanına bağlı evlatlar, milleti düşünerek, milleti için harcadığında neler yapılabileceğini dünyaya gösterdi. Cumhurbaşkanımız, güçlü liderliği ile yapılamaz denilen pek çok işi başardı. Bu hizmet inşallah Türkiye’nin önündeki 200 yılı açmıştır. Hep birlikte, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük işler yapmaya devam edeceğiz. 23 yıl öncesinde de hükümetler, yönetimler vardı.

İstikrarın ve güvenin olmadığı bir ortamda, fuzuli işler ile meşgul olup Türkiye’nin önünü kapatıyorduk. 14 Ağustos 2001’de bu devrim gerçekleşti ve kısa sürede istikrarlı bir devlet ile kısa sürede yatırımlar yapıldı. Ülkedeki terör bir anda yok oldu; bunlar vatanına aşık yönetimler sayesinde gerçekleşti.

Türkiye’nin her tarafı ulaşılabilir hale geldi. Bundan 23 yıl önce, havayoluyla uçan kişi sayısı 30 milyondu; bugün 230 milyonu geçti. Türkiye’de 26 havalimanı vardı, çoğu askeriydi. Bunları planlamak ve bu plan çerçevesinde ülkemize sunmak önemliydi. Bunlar kolay işler değil.

ak-parti-trabzon-2-001.webp

Zigana Tüneli, 14,5 kilometre uzunluğunda, 5 yılda bitiyor ve tamamen yerli ve milli imkanlarla vatandaşın hizmetine sunuldu. Her yıl binlerce vatandaşımız Zigana Tüneli’ni gururla kullanıyor. Her zaman sizlerle gurur duyacağız. Bu görevlere sizler inşallah geldiğinizde hizmetler devam edecek. Karadeniz ve Trabzon’da yatırımlarımız artarak devam ediyor. Türkiye, güçlü altyapısıyla hizmetlerini artırarak sürdürecektir.

Teşkilatlarımıza çok önem veriyoruz. Teşkilatlarımız, Cumhurbaşkanımızın arkasında durmaya devam ediyor. 100 yıllık işler başardık, Türkiye’nin önünü açtık. 23 yıldır yaptığımız işlerle aldığımız güven ile önümüzdeki 23 yılın planını yapan bir Türkiye var. Hiçbir zaman birlik ve beraberlikten ödün vermeyeceğiz; en büyük eleştirimizi içimizden yapacağız, halkın güvenini arkamıza alarak yönümüzü güçlü Türkiye yoluna vakfedeceğiz. Milletimizin gönlüne giden yolları her zaman açık tutacağız.

Genel seçimlerde Trabzon, ciddi şekilde Cumhurbaşkanımıza önem vermiştir. Hedefimiz her zaman yüzde 69’un üzerinde olacak. 23 yılın sonunda, yine milletimizin tek umudu Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’dir.

Çok daha büyük sorumluluklar bizi bekliyor. Her zaman milletimizin güveni ile güzel işler yapacağız. Bütün sorumluluk bizde; güzel projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Güven ve yapılan işler, desteğimiz oldu ve sorumluluklarımızı artırdı. Bu yapılan işlerin üzerine koyarak daha güzel işler yapacağız. Gençlerin önünü açarak, liyakati esas alarak eser ve hizmet siyasetine döneceğiz ve hep birlikte güzel Türkiye’ye yürüyeceğiz. Milletimiz ile birlikte olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde güzel günler bizleri bekliyor.”

Selahaddin Çebi: "Eşi benzeri görülmemiş bir kadrodur AK Parti"

AK Parti Ortahisar İl Başkanı Selahaddin Çebi ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“AK Parti 23 yaşında. Bu fiili yaşı, AK Parti'nin 100 yıllık bir hasretin sonucu olarak ortaya çıkışıdır. Türkiye’nin hasret kaldığı, ruhen ve kalben kurulmuş siyasi bir partidir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Rabbimin bu coğrafyaya armağanıdır. Sizi, Cumhurbaşkanı gibi dik duran kadroları tebrik ediyorum. Mazlum milletlerin örnek aldığı, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kadrodur AK Parti.”

Ayfer Cihan: "Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti Trabzon İl Kadı Kolları Başkanı Ayfer Cihan, şu ifadelere yer verdi: “AK Parti'nin kuruluşundan bugüne her kademesinde yer almış bir kardeşiniz olarak sizlerle bu davaya hizmet ediyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Biz AK Kadınlar olarak el ele omuz omuza durmadan yorulmadan canla başla vatanımız ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler