Çebi'den Ortahisar Belediyesi açıklaması! "Mobbing ile başladılar"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Haber61TV’de açıklamalarda bulundu.

Haber61TV’de Bakış Programı'na konuk olan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Cebi açıklamalarda bulundu.

Haber61TV’de her Çarşamba 15:00'da canlı yayınlanan sunumunu Ahmet Çaığı ğlar Yıldırım'ın yaptığı Bakış Programı'na AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi konuk oldu.

Programda, değerlendirmelerde bulunan Başkan Çebi, Ortahisar Belediyesi'nde mobbinglerin yaşandığını belirtti.

Başkan Çebi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"MOBBİNG İLE BAŞLADILAR"

"Bir mobbing ile başladılar. Personel üzerinde bir mobbing ile başladılar. "Personel fazlalığı var" diyorlar, ama personel alıyorlar. 5.5 ayda 70 ile 100 arası personel aldılar. Bir şey demiyorum, alabilirler, ihtiyaçları vardır. Ama gelir gelmez "çok fazla personel var" deyip personel almak çok büyük bir çelişkidir. Bu şudur: Personeli bir yandan çıkaracağım, kendi siyasi düşünceme, partime yakın bir personel alacağım.

"AHLAKİ DEĞERLERE AYKIRI"

Mesela, yolda geçerken "Başkanım, bir şey ifade edebilir miyim?" dedi. "Buyur," dedim. "Ben filanca yerde çalışıyordum, falanca yere sürgün ettiler." Ortahisar Belediyesi'nde bir kadını, mesela, çay ocağına göndermişler. Orada ondan başka kadın çalışan yok. Bir engelli kardeşimizi, mesela, 5-6 yere yolladılar. Sonra disiplin kurulunda karar vererek işten attılar. Bunlar, hakikaten bu şehirde hizmeti siyaset üstü yapacak bir belediyeye yakışmıyor. Biz bunları yapmadık. İşini yapana siyasi görüşü nedir diye sormadık. Sormak da doğru değil. Bunlar devletin kurumları, ayakta kalacak. Trabzon'da bize dair bunun örneğini duydunuz mu? Bizim dönemimizde bir tane örneğini göstersinler bize. Bu, bizim ahlaki değerlerimize aykırı; insana bakış ahlakımıza aykırı."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler