Çebi’den sert sözler! ‘Ancak zarar gelir’

Ortahisar Belediyesinde imar gelirlerinde yapılan ücret artışlarına bir tepkide AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den geldi.

Çebi’den sert sözler! ‘Ancak zarar gelir’

Ortahisar Belediyesinde CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla belediye imar gelirlerinde yapılan fahiş ücret artışlarını Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri mahkemeye taşıdı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti ile MHP belediye meclis üyelerinin ücret artışını mahkemeye taşımalarının yerinde bir karar olduğunu ifade ederek “Ortahisar Belediyesinde oy çokluğuna göre karar almayı bir marifet bilen, halktan gelen talep ve itirazları yok sayan, ben yaptım oldu bitti, düşüncesinde hareket eden bu yönetim anlayışından Ortahisar’a yarar gelmez, gelse gelse ancak zarar gelir.” dedi.

Ortahisar Belediyesi 2024 yılı gelir tarifelerinde 2023 yılı kasım ayında alınan meclis kararıyla düzenlemeye gidildiğini anımsatan İlçe Başkanı Çebi, “Düzenleme yapılırken de bir önceki yıla göre makul oranda bir güncelleme yapılarak gelir tarifeleri yeniden belirlenmişti. Ancak henüz 2024 yılının ilk altı aylık kısmı tamamlanmadan üstüne üstlük gelir tarifesinde güncelleme ihtiyacı ortaya çıkmadan fahiş miktarlı artış talebi CHP’li meclis üyelerinin konuyu gündeme getirmeleri ardından da kendi taleplerine kendilerinin evet oyu vermeleriyle yürürlüğe girdi. Öyle ki bazı kalemlerde bırakın yüzde yüzleri yüzde 500’ler ve dahası oranında artışlar kamuoyundan büyük tepkilere, iş yaşamında da büyük hayal kırıklıklarına neden olmaktadır.”

YATIRIMLARIN ÖNÜNDE ENGEL

İlçe Başkanı Çebi şunları söyledi: “Fahiş gelir tarifesi Ortahisar’ımızdaki tüm hemşehrilerimizi ve iş insanlarımızı mağdur etmektedir. Her bir vatandaşımızı gelir kapısı olarak gören bu anlayışın temelinde yönetim beceriksizliği yatmaktadır. Karşılaştıkları sorunlar karşısında çözüm bulmaktan ziyade bahane üretip ağlamayı tercih eden yönetimsel beceriksizlik kendini bir kez daha göstermektedir. Ortahisar Belediyesinde en büyük sorun yönetememe sorunudur. Bu da CHP’li idarenin atmış oldukları adımlardan den açıkça görülmektedir.”

“Cumhur İttifakımız belediye meclis üyelerimiz, Ortahisar Belediyesi fahiş fiyat artışını mahkemeye taşıdı. Halkımızın aleyhine, zararına alınan her kararın karşısında durmaya devam edeceğiz. Mücadelemiz bundan sonra da aynı şekilde kararlılıkla devam edecektir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler