CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlu'ndan Balıkçı Barınağı tepkisi! "Geçim kaynakları ellerinden alınacak"

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu'ndan Balıkçı Barınağı tepkisi geldi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlu'ndan Balıkçı Barınağı tepkisi! "Geçim kaynakları ellerinden alınacak"

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu açıklamalarda bulundu.

Köroğlu, Akçaabat Balıkçı Barınakları ile ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından verilen yıkım kararını eleştirerek, "Geçimini balıkçılıkla sağlayan ailelerin geçim kaynaklarını ellerinden alacaklarını hatırlatmak isteriz" dedi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"Akçaabat Balıkçı Barınakları ile ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından verilen yıkım kararı doğrultusunda; kooperatifimizi ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. Balıkçı barınaklarının düzenlenmesi gerektiği ihtiyacını yine dile getirerek, kalıcı olarak yapılacak yıkımın yüzlerce balıkçıyı mağdur edeceğini, geçimini balıkçılıkla sağlayan ailelerin geçim kaynaklarını ellerinden alacaklarını hatırlatmak isteriz. Konunun takipçisiyiz ve oradan geçecek hat için olası yapılacak yıkımın engellenmesi ve alternatif çözüm yolları üretmek anlamında taşın altına elimizi koyacağımızı kamuoyuna bildiririz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler