CHP Trabzon'un ağır topları sosyal medyada tartıştı! "Beni daha fazla konuşturmayın"

CHP Trabzon'da Turgay Şahin ile Cüneyt Zorlu arasında sosyal medya üzerinde tartışma yaşandı.

CHP Trabzon'un ağır topları sosyal medyada tartıştı! "Beni daha fazla konuşturmayın"

CHP Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eski Grup Başkan Vekili Turgay Şahin ile Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Cüneyt Zorlu arasında sosyal medyada tartışma yaşandı.

İkili arasındaki tartışma, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin iki parselle ilgili aldığı satış kararı üzerinden yaşandı. Şahin, muhalefetin itiraz sesini yükselmediğini ifade eden bir paylaşım yaparken, Cüneyt Zorlu da Şahin'e yanıt verdi.

Şahin: "Muhalefetten bile itiraz eden hiç kimse yok"

Turgay Şahin paylaşımında, "Kamu malları hız kesmende parsel parsel satışa çıkarılıyor. Mecliste muhalefetten bile itiraz eden hiç kimse yok. Kabul edenler, etmeyenler. Oy birliği ile satışlar kabul edilmiştir. Hadi hayırlısı. Demek ki on beş yıl boyunca boşuna nefes tüketmişiz" ifadelerini kullandı.

ahin.webp

Zorlu: "Beni daha fazla konuşturmayın"

Şahin'e yanıt veren Cüneyt Zorlu ise, "Konuları bilmenize rağmen buradan bize laf üretmek size yakışmıyor. Belediyeye gelince, durumu anlattım ve yerinde gördünüz. Şimdi olayı başka yere çekmek kimseye yakışmaz. Beni daha fazla konuşturmayın. 860 milyon borcu ödeyerek sistemi sürdürmeye çalışıyoruz" dedi.

zorlu.webp

İkili arasındaki diyalog şu şekilde devam etti;

Şahin: "Makamlar ağlama yeri değildir"

Turgay Şahin: "Bu güne kadar ana grup başkan vekilliği yaptım, hiç laf ürettiğimi duydun gördün mü? Ayrıca hem Ortahisar belediyesinde hem de büyükşehir belediyesinde tüm gayrimenkul satışlarına CHP grubu olarak itiraz ettiğimizi ve red oyu verdiğimizi ne çabuk unuttun? Bunu anlatmak istedim, hemen alınganlık gösterdin. Bir siyasetçi muhalefette farklı, iktidara geldiğinde farklı konuşmayacak. Makamlar ağlama yeri değildir. Mülk satmakla borç ödenmez sonra o mülkler makama gelenlerin değil, halkın malıdır. Dün ne söylemişsem bugün de aynı şeyleri söylerim. Hakikati söylemekten de hiç korkmam. Ayrıca bana akıl verecek erdemliğe henüz kimse erişmedi. Seni yanlış tanımışım, koltuk iki ayda sizi çok değiştirmiş. Olayı kimin ne tarafa çektiğini bırakın da ona kamuoyu karar versin"

Zorlu: "Parti başarı kazandı, birileri buna üzülüyor"

Cüneyt Zorlu: "Benim koltuğa ihtiyacım olmadığını en iyi sen bilirsin. 15 yıl meclis üyesi olup şimdi oradan partine laf yetiştirmeye çalışmaya ne demek lazım bilemedim. 3 aylık bir belediye yönetimine her ay laf söylemek nasıl açıklanır. Beni nasıl biliyorsanız öyleyim. Ama durumu belediyede size anlattım, hak verdin, evet dedin. Zaman lazım dedik. Bazı konular var özel olarak size anlattım. Ama amacınızın ne olduğunu anlamıyorum. Buyrun devam edin. Buradan bir daha size cevap vermemeye çalışacağım. Ama kimin ne yaptığını herkes bilmeyebilir. Bilen biliyor. Zamanı gelince cevap veririm. Parti büyüğü olarak tavrınız beni hayal kırıklığına uğrattı. Bildiğiniz yoldan gidin. Parti başarı kazandı, birileri buna üzülüyor. Danışma toplantısına gelip konuşacağınıza, buradan yazarak kime ne anlatıyorsunuz. Devam edin." sözleriyle sürdü.

Şahin: "Bunları yazmasam ilkelerime ihanet etmiş olurum"

Turgay Şahin: "Ben meclis üyeliği yaptığım zamanlarda birleri CHP'liyim demeye dahi korkuyordu. Partililiğimi ise hiç kimse tartışamaz. Halkımız gayet iyi bilir. Partim yanlış yaparsa, nerede olursa olsun yazarım söylerim. Büyükşehir belediyesinin gayrimenkul satışlarına hiç kimse itiraz etmedi demek seni neden bu kadar rahatsız etti. İyi ettiniz aferin, milletin malını parsel parsel satın mı demem lazımdı. Bugüne kadar buradan yazıyordum ve de takdir alıyordum. Ortahisar belediyesini aldık diye bunları yazmasam ilkelerime ihanet etmiş olurum. Ben yazarım, arif olan anlar. Yarası olan da gocunur. Son olarak da şunu söylemek istedim. Partinin başarısını kendi başarınız sayarsanız, ona oy verenlere, seçimlerde sandıkları koruyup kollayanlara haksızlık yapmış olursunuz.

Oyman: "Yüz yüze gelerek konuşabilirsiniz"

Şahin ile Zorlu arasındaki diyaloğa dahil olan CHP Ortahisar Eski İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ise "Sabah kalktım, okuduklarıma şaşırıyorum. Ne zaman bu hale geldik? İkiniz de ağzınızdan çıkanların dikkate alındığı önemli kişilersiniz. Yüz yüze gelerek konuşabilirsiniz. Atışmayın ve başladıysa da uzatmayın" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler