CHP'den Trabzon'daki sahil projesine eleştiri! " 3-4 sene geçmesine rağmen..."

Trabzon'da "Kesintisiz bisiklet ve yürüyüş yolu projesi" hakkındaki çalışmaların durduğunu belirten CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, açıklamalarda bulundu.

CHP'den Trabzon'daki sahil projesine eleştiri! " 3-4 sene geçmesine rağmen..."

Trabzon'da Akçaabat Belediyesi tarafından ilçe merkezinden başlayarak Yaylacık, Söğütlü ve Yıldızlı'ya kadar devam etmesi planlanan "Kesintisiz bisiklet ve yürüyüş yolu projesi" hakkındaki çalışmaların durduğunu belirten CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak "bu durumun takipçisi olacağız" dedi.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, proje ile ilgili herhangi bir çalışma olmamasına eleştiri getirirken şu ifadeleri kullandı;

"Bu 3-4 yıllık bir proje ben daha o zaman Akçaabat İlçe Başkanıydım. Projelerin başlarında, çalışma yapılacak bazı bölgelerde betonlaşma olacağını, bazı yerlerde de araç geçişlerinde sıkıntı yaşanacağını belirtmiştik.

tasarim3-1.jpg

Şimdi, o proje 3-4 sene geçmesine rağmen, bildiğim kadarıyla Büyükşehir'in de onayında yapılan bir proje, fakat şu anda yapılan hiçbir çalışma yok. AK Parti'nin yerel belediyecilik anlayışında, söz verip yapmama durumu var. Belediye başkanının vaatleri 2019'da neyse, aynı vaatleri 2023-2024 seçimine koyduğunuzda kimse Burada bir yanlışlık yok mu? demez anlayışında.

Bundan sonra da bu projenin maliyeti ve ekonomik tedbirler sebebiyle çok yapılabilecek bir durum değil. Ama bu durumun takipçisi olacağız. Akçaabat'ın sahil kesiminde vatandaşların beklentisi olan ve sosyal alanların olacağı, turizme ve yerli turizme katkı sunması açısından önemli olan bu projenin yapılması gerekir. Bu konuyu da meclise taşıyacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler