CHP'li Batmaz'dan Çebi'ye cevap! "Yalan ve iftira siyasetine..."

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’ye cevap verdi.

CHP'li Batmaz'dan Çebi'ye cevap! "Yalan ve iftira siyasetine..."

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Atatürk’ün vasiyetinin Atatürk Köşkü’nden kaldırılması skandalını örtmek için, AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin tipik yalan ve iftira siyasetine başvurduğunu söyledi.

AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin açıklamalarına sert tepki gösteren Haluk Batmaz, “Sayın Çebi, Büyük Önder Atatürk’ün vasiyetine sahip çıkmamızdan ve suçüstü yakalanmalarından o kadar rahatsız olmuş ki yine hezeyan dolu açıklamalar yapmış. Cumhuriyetimizin kurucu partisini terörle aynı cümle içinde kullanma hadsizliğini yapan Çebi’ye hatırlatmak isteriz ki; bu ülkeye açılım döneminde Habur rezaletini yaşatan, Oslo’da teröristlerle masaya oturan, seçim kazanmak için teröristbaşı Öcalan’ın mektubundan medet umacak kadar alçalan, kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT’ye çıkaran, daha sayamayacağımız rezilliklerle anılan AKP’ydi. Sayın Çebi bunları unutmuş olabilir ama milletimiz unutmadı ve bu zehirli dile, yalan ve iftira siyasetine gereken cevabı 31 Mart seçimlerinde verdi” ifadelerini kullandı.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz sözlerine şöyle devam etti:
“FETÖ tarafından ordumuza kumpas kurulurken, uydurma davalarla şerefli askerlerimiz zindanlara atılırken sesi çıkmayan hatta destek veren AKP’nin, Başkomutan Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni, milletimizin gözbebeği ordumuzun karşısında gösterme gayreti yüzsüzlükten başka bir şey değildir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler