CHP'li Haluk Batmaz'dan AK Partili Selahattin Çebi'ye: "O kayıtlar da sizdedir, yayınlayın..."

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'ye yüklendi.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Haber61'de Ahmet Çağlar Yıldırım'ın sunduğu "Bakış" programına konuk oldu.

Batmaz; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, 150 ton evsel çöpü yol kenarına döktüğü gerekçesiyle Ortahisar Belediyesi'ne verilen 2 milyon 598 bin liralık idari para cezası ile ilgili olarak konuştu.

Süreci kumpas olarak yorumlayan CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, "Çöpü döktüğümüz yerin etrafında yerleşim yeri yok. Topraktan çöp suyu sızıp dereye karışma ihtimali de yoktu. Bakanlığın işgüzarlığı var. Komployu buradan yürütemediler, Ankara üzerinden yönettiler." dedi.

"Çebi'ye sesleniyorum..."

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'ye çağrıda bulunan Batmaz, "Videoyu yayınladınız. Ahmet Kaya Başkan'ın iki vatandaşla daha görüşmesi var. O kayıtlar da eminim ki sizdedir. Yüreğiniz ve cesaretiniz varsa, onları da yayınlayın. Ahmet Başkan ne diyecekti orada vatandaşa? "Personeli dövün mü" diyecekti? Olayı yatıştırmak için misafir hukuku uygulanmasını söyledi" şeklinde konuştu.

"Damperi kaldırmadan Ankara'dan cezayı kestiler"

Çöp dökülen yerin daha önce de kullanıldığını belirten Batmaz, "Sayın Ahmet Metin Genç ve Sayın Selahattin Çebi çıkıp desin ki, "Biz daha önce oraya çöp dökmedik." Diyemezsiniz çünkü siz de oraya çöp döktünüz, biliyoruz. Orası benim köyüm, ben de biliyorum. Şöyle düşünelim: O gün köprüden küçük arabalar geçiyordu ve sel felaketi köprüyü yıktı. Ne yapacaktık? Bu yolun tek alternatifi bir köprü müdür? Bu kadar acizlik olur mu? Ceza ile gündeme geldik. Sağ olsun, bakanlık bu konuda çok hassasmış. Maşallahları var. Çöp kamyonları daha damperi kaldırmadan Ankara'dan cezayı kestiler. Zaten borçla uğraşıyoruz. Öyle bir garabet bırakmışlar" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler