Ekrem İmamoğlu’ndan Ahmet Metin Genç’e yanıt geldi “Söylediği iki hususun altına imza atarız"

Türkiye Belediyeler Birliği seçimi Trabzonlu iki başkanın yarışına sahne oldu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Ahmet Metin Genç’e yanıt geldi “Söylediği iki hususun altına imza atarız"

Türkiye Belediyeler Birliği 8. Kez seçim yaptı. Başkan adayı olarak Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yarıştı.

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç’in encümen listeleri hakkındaki eleştirilerinin yanı sıra Belediye başkanlarının özlük hakleri ile belediyelerin gelirleri hakkındaki konuşmasına İmamoğlu’ndan yanıt geldi.

İmamoğlu başkanlık sonrası konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç’in buradan belediyeler birliğinden parti birliğine geçiş diye bir ifadesi var. Bizim şuanda devir aldığımız belediyeler birliğinin encümeninde tek bir kişi diğer partilerden yoktu. Sadece iki kişi MHP den gerisi AK Partiden. Bugünkü başlangıç önemli bir başlangıç bu açıdan.

Başkan Ahmet metin genci Belediye başkanlarının özlük hakları ve Belediyelerin gelirleri ile alakalı hususlar burada herkesin altına imza atacağı hususlardır. Bu kurul bu konuların muhatabı değildi. Biz yine de not aldık bu konuların takipçisi olacağız. Bulunduğu ilde de AK Partili milletvekilleri var. Onlarla oturup, Onların da meclise bir an önce önerge vermelerini bekliyorum.

Demokratik anlamda bir şey daha hoşuma gitti. Kendi partisinde konuşamadığı şeyi burada konuşmasından dolayı ona bu kürsü nasıl bir özgürlük vermiş hayranlıkla izledim. Bir de muhalefet olunca istemenin sınırı yok her şeyi istemek lazım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler