Flaş gelişme! Avrasya Üniversitesi'nin Yomra yerleşkesi yeniden açılıyor mu?

Avrasya Üniversitesi, Yomra yerleşkesini yeniden hizmete açmaya hazırlanıyor.

Flaş gelişme! Avrasya Üniversitesi'nin Yomra yerleşkesi yeniden açılıyor mu?

Trabzon'da Yomra Belediyesi ile Avrasya Üniversitesi arasındaki yerleşke sorunu çözüme kavuşturuluyor.

Belediye ile üniversite yönetimi arasında yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındığı ve Yomra yerleşkesinin kısa süre içinde yeniden hizmete alınması yönünde planlama yapıldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Haber61'de 27.09.2024 Cuma günü tarihli yayımlanan "Anahtar Deliği" köşesinde şu kulisler yer aldı;

Yomra Belediyesi ile Avrasya Üniversitesi arasındaki yerleşke tartışması tatlıya bağlanıyormuş.

Daha önce belediye ile üniversite, alan kullanımı konusunda karşı karşıya gelmişti. Yaşanan anlaşmazlık sonrası; belediye ekipleri, duvar ve demir parmaklıkları kırarak yerleşke çevresini vatandaşlara açmıştı.

Uzun süredir kapalı olan Yomra yerleşkesi için hem Yomra Belediyesi hem de Avrasya Üniversitesi seçim öncesi birbirine yaklaşmış ve çözüme odaklanmıştı.

Yapılan görüşmelerde her iki taraf da inadını kırmış ve uzlaşı sağlanmış. Hatta yerleşkenin çok yakında açılması da planlanmış.

Bu uzlaşı ile hem Yomra hem de üniversite kazanmış olacak. Her iki tarafı da, meseleyi daha fazla uzatmayıp çözüme kavuşturdukları için tebrik etmek gerek. Hem Yomra hem de Trabzon için şimdiden hayırlı olsun.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler