Gümüşhane'de Trabzon yolunda heyelan! Trafik her iki yöne kapatıldı

Gümüşhane'de Hacıemin 3 Tüneli'nin Trabzon istikameti çıkışında heyelan meydana geldi. Yol, her iki yön için de trafiğe kapatılırken, sürücüler çevre yollara yönlendirildi.
Gümüşhane'de Trabzon yolunda heyelan! Trafik her iki yöne kapatıldı

Gümüşhane'de saat 12.00 sıralarında Hacıemin 3 Tüneli'nin Trabzon istikameti çıkışında taş düşmesi sonucu heyelan meydana geldi. Olayda herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

Heyelanın ardından güvenlik önlemleri kapsamında yol her iki yönde trafiğe kapatıldı. Trafik akışı, geçici olarak Trabzon-Bayburt-Erzurum istikametine yönlendirilirken, ulaşım çevre yolu tünelleri ve servis yolu üzerinden sağlanıyor.

Karayolları ve AFAD ekiplerinin, bölgede temizlik ve güvenlik çalışması başlattığı aktarılırken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş da heyelanın gerçekleştiği tünel çıkışında incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.

Öte yandan Gümüşhane Valiliği'nden sürücülere yapılan uyarıda, “Güvenlik tedbirleri kapsamında yol, her iki yönde trafiğe kapatılmış olup, trafik akışı geçici olarak Trabzon Bayburt Erzurum istikameti çevre yolu tüneller istikametinden verilmektedir. Şehir geçişleri Hacıemin üç tüneli servis yolundan şehirler arası geçiş yapacakların ise çevre yolu tünellerinden geçiş yapmaları önemle rica olunur" denildi.

heyelan.webp

heyelan-1.webp

heyelan-2.webp

heyelan-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir