Haber61 bir kez daha farkını ortaya koydu! Yüzlerce tebrik mesajı yağdı

Trabzon'un ve bölgenin en önemli haber sitesi konumunda olan Haber61, bir ödüle daha layık görülürken, yüzlerce tebrik mesajı aldı.

Bölgenin ve Türkiye'nin en önemli haber sitelerinden olan Haber61, Trabzon'u en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en prestijli basın ödülleri arasında olan Anadolu Medya Ödülleri'nin bu yıl 8.si gerçekleştirildi.

Haber61 TV ekranlarında, Haber61 Genel Yayın yönetmeni Tuncay Lakot’un hazırlayıp sunduğu, Trabzonspor’un eski futbolcularından Hamdi Zıvalıoğlu’nun yorumlarıyla renk kattığı "Spor Gündemi" programı jüri tarafından “Yılın Spor Programı” ödülüne layık görüldü.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

İletişim Başkanı Altun'dan tebrik

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ödül programı sonrası Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'u tebrik ederken, başarı dileğinde bulundu.

altundan-tebrik.webp

Tebrik mesajı yağdı

Trabzon şehrinin habercilik anlamındaki bir numaralı markası konumunda olan Haber61 bir kez daha farkını ortaya koyarken, ödül töreni sonrası yüzlerce tebrik mesajı yağdı.

Haber61'e sosyal medya ve farklı mecralardan ulaşan çok sayıda okur, alınan ödül sonrası tebriklerini iletirken, başarıların devamı temennisinde bulundu.

haber61-farkini-ortaya-koydu-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler