İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon'da! Şehit Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ailesini ziyaret edecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şehit Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ailesini ziyaret etmek için Trabzon'a geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon'da! Şehit Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ailesini ziyaret edecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Trabzonlu Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ailesini ziyaret etmek üzere Trabzon'a geldi.

İmamoğlu, Trabzon Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Terörü lanetliyor ve memleketimizde huzur istiyoruz"

Trabzon'da birbirimizi bilen, aynı aileyiz. Trabzon'da aileler farklı göçlerle dağılmıştır. Biz de Akçaabatlıyız ama kökenimiz Köprübaşı. Dolayısıyla Köprübaşı'nda Maçka'da olan İmamoğlu ailesiyle bağımız var. Cenaze günü burada olamamıştım. Şehidimizin babası ile konuşmamızda, hızlı şekilde ziyaret edeceğimizi söylemiştim. Taziyemizi yapıp dua edeceğiz. Terörü lanetliyor ve memleketimizde huzur istiyoruz. Umarım hem içeride hem de dışarıda memleketimize zarar veren terör örgütlerinden kurtulduğumuz günleri de yaşarız.

"Trabzon maç günlerini sever"

Trabzon'da bugün güzel bir gün. Trabzon maç günlerini sever, temaşası yüksek olur. Muhtemelen Trabzon'un her yeri bu coşkuyu yaşıyor. Bugün Trabzon'un merkezinde olamayacağım. Hemşehrilerim güzel bir gün geçirsin.

Bugün Atatürk'ün Trabzon'a ilk gelişi olan 15 Eylül. Ziyaretinde benim mezun olduğum Trabzon Lisesi'ne de uğramış. "Bedeni idman, fikri idmanla muvazi gitmelidir" demiş. Umarım bütün çocuklarımızın hem beden hem de fikir idmanı ile güçlü şekilde hayata hazırlandıkları bir ülke var ederiz. Bu duygularla Trabzon'dayım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler