İsmail Karaman’dan KTÜ’ye ziyaret!

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ağırladı.

İsmail Karaman’dan KTÜ’ye ziyaret!

27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, beraberindeki heyet ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcısı; Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve Prof. Dr. Akif Cinel’in de yer aldığı ziyarette, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin eğitim ve araştırma alanındaki başarılarını takdir ederek KTÜ'nün, bölgeye ve ülkeye sağladığı katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ktu1.webp

Rektör Prof. Dr. Çuvalcı ise İsmail Kahraman'a, KTÜ’de son dönemde hayata geçirilen projeler ve stratejik hedefler hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Çuvalcı, KTÜ camiasının her zaman ileriye dönük adımlar attığını, akademik anlamda dünya standardını yakalamak için çalıştığını; bilimsel, sosyal, ekonomik, kültürel ve sportif anlamda etkin, dinamik bir üniversite olarak Türkiye’de öncü konumda olmak istediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler