İstanbul’dan Trabzon’a yapılan uçuşlarda bilet fiyatları rekor seviyeye ulaştı. Son günlerde etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle çok sayıda seferin iptal edilmesi, bilet talebinde yoğunluğa neden oldu.
Özellikle İstanbul’da bugün meydana gelen depremin ardından vatandaşların memleketlerine dönme isteği ve birleştirilen seferler fiyatların daha da artmasına yol açtı.
Normal şartlarda 1.200 TL ile 2.000 TL arasında değişen İstanbul-Trabzon uçak bileti fiyatları, iptal edilen seferler ve artan talep nedeniyle tavan yaptı. Bugün itibarıyla satışa sunulan biletler, ortalama 6.734 TL'den alıcı buldu.
Vatandaşlar mağduriyet yaşadı
Seferlerin iptal edilmesi ve bilet fiyatlarının tavan yapması, memleketine dönmek isteyen vatandaşları zor durumda bıraktı. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.
Kaynak:

Hani THY Ajet. Pegasus fiyatlarisabitlemisti 1750 ytl diye cayir cayir TRT haber veriyordu. Bu ne demek oluyor (Yalan haber)
Yanıtla (0) (0)peki thy açıklama yapmıştı 1.700 tl tavan fiyat uygulayacağız ek sefer koyacağız diye. devlete düşen görev bu gibi zamanlarda kar zarar hesabı yapmadan istanbulda işi okulu hastası vs gibi zorunlu orada bulunma durumu olmayan vatandaşları özellikle de emekli ve yaşliları memleketlerine köylerine taşıyıp oradaki yoğunluğu azaltmak olmalıdır. hiç bir bina yıkılmamışken trafik felç olmuş bir kaç bina yola devrilse hangi itfaiye aracı hangi ambulans yaralılara yetişebilir.
Yanıtla (1) (0)Fırsatcı karaktersızler
Yanıtla (0) (0)neye göre bu kadar artış ne güzel ğlke herkes bir fiyat belirliyor
Yanıtla (0) (0)Otobüslerin suyumu çıktı.Valla kusura bakmayın iyi yapıyorlar uçmaya devam
Yanıtla (0) (0)