İYİ Parti Trabzon'da yeni il binası hizmete açıldı

İYİ Parti Trabzon'da yeni il başkanlığı binası hizmete açıldı.

İYİ Parti Trabzon'da yeni il binası coşkulu kalabalıkla birlikte hizmete açıldı.

İYİ Parti'nin yeni il binasının açılışına İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, Mali İşler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ersin Beyaz, Bursa Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş, Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeren Olgun, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, GİK üyeleri Rıdvan Yalçın ve Orkun Kanber de katıldı.

yi-parti-trabzon-il-binasi-acildi-4.webp

Erkan: "Trabzon il başkanlığı siyaset okulu gibi faaliyet gösterecektir"

Açılışta açıklamalarda bulunan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan, iktidar hedefi ile siyaset yaptıklarını vurgulayarak, "İYİ parti için yükseliş dönemi başlamıştır. Bundan sonra hedef iktidardır. İYİ parti bitti diyenlere iktidarımızı göstereceğiz. Bu yol demokrasi yoludur, iktidar yoludur. Büyük ve güçlü Türkiye yoludur. Türk milletiyle problemi olanlara Türkiye'yi teslim etmeyeceğiz. Türk milleti en sıkıntılı anlarda titremiştir kendine dönmüştür. AK Parti ülkeyi iflas ettirdi diye oturup üzülmeye gerek yoktur. İYİ Parti iktidara gelecektir. Milletimiz emin olsun. İYİ parti memleketine hizmet için yürüyenlerin partisidir. Trabzon il başkanlığı siyaset okulu gibi faaliyet gösterecektir. Partimizi büyütmek hedefimizdir. Milletimizin önüne açtığımız bu kutlu yolda herkesi partimize davet ediyorum. Küçük hevesleri değil, büyük hedefleri olan partiyiz. İnşallah iktidar olacağız. Esas olan millettir. İYİ parti Türk millerine karşı sorumludur. Hep birlikte adalet ve iyilik için çalışacağız ve kazanacağız. Yeni il binamız hayırla vesile olsun" dedi.

yi-parti-trabzon-il-binasi-acildi-2.webp

Açılışta konuşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ise şu ifadeleri kullandı;

Aydın: "Tüm milletvekilleri fındığa sahip çıkmalı"

Bugün Trabzon'da İYİ Parti olarak tarihi günlerden birini yaşamaktadır. Bu kadim şehrimizde misafirlerimizi ağırlamaktan çok büyük gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Fırtınalı havalar esti. Trabzon'daki dava arkadaşlarım göğsünü siper ederek davasına sarıldı. Bu binanın tohumları ekildi. Bu süreçte görev alan Dr. Muhammet Erkan beye bu esintili ortamda bu görevi üstlendiği için teşekkür ediyorum. Sorumluluk alan Kemal Eraydın başkanıma da teşekkür ediyorum. Aidiyet duygusunu ortaya koyan ve davasına inanan tüm teşkilat mensuplarına teşekkürü borç biliyorum.

Ülkemiz ne yazık ki iyi yönetilmiyor. Emeklinin hali perişan. Memur, esnaf, çiftçi perişan. Fındık ve çay üreticisinin hali hepten perişan. Çayla ilgili hükümetten talepte bulunduk. Onları özel sektöre teslim etmeyin. ÇAYKUR bir aksiyon alsın dedik. AK parti iktidarı 17 TL fiyat vererek üreticiyi mağdur etmiştir. Fındık içinde durum aynı. Meclis gündemine getireceğiz. Bir komisyon kurduk. Yapılan analizde fındık üreticisinin kg başı 130 tl olduğunu keşfettik. İktidara sesleniyorum. Bu kriterleri dikkate alarak açıklama yapılsın. Verile göre fındığın fiyatı 170-200 TL, 6 dolar bandında olması gerekir. Baskılarımızı yapmaya devam edeceğiz. Fındık üreticilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Hangi siyasi parti olursa olsun tüm milletvekillerinin fındığa sahip çıkması gerek. Üreticiyi memnun edecek fındık fiyatının açıklanmasını istiyorum.

yavuz-aydin.webp

Şehit Sinan Ateş'in davası adli bir dava niteliğinde görülmeye çalışılıyor. Standart bir davaymış gibi. Planlar programlar yapılmış. Mahkeme başkanının tutumunu görüyoruz. Bildiğiniz tiyatro oynanıyor. Gerçek suçlular dışarda. Hepimiz ağladık. Davanın takipçisi olacağız. Mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.

İl ve ilçe teşkilatlarımızla, dava arkadaşlarımızla işte buradayız ve dimdik ayaktayız. Trabzon'dan selam olsun; Türk milleti, Türk bayrağı ve varlığım Türk varlığına armağan olsun diyene. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Toktaş: "Türkiye'nin beka sorunlarından biri..."

Ekonomi ve sığınmacı probleminin Türkiye'nin öncelikli meselesi olduğunu kaydeden Bursa Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş, "Partimizin kuruluşundan günümüze emek sarf eden herkese selam ve saygılarımı iletiyorum. Ekonomi ve sığınmacılar Türkiye'nin öncelikli sorunu. Çok fazla rakamlarla oynamaya gerek yok. Ay sonu maaşınızı aldığınızda köşedeki kasaba gitseniz bir poşet et ya alır ya da alamaz. Almanya'daki Hans köşedeki kasaba gitse yanında kamyon götürmesi lazım. Türkiye'nin durumu bu. Bugün çocuğunu ne okumak için ne de gezmek için Orta Doğu ülkelerine göndermeyenler, Türkiye'yi Orta Doğulaştırıyor. Bu Türkiye'nin beka sorunlarından biridir. Devleti yönetenlerin, üzerine düşeni yapmak zorunda olduklarını bir kere daha söyleyelim. İYİ Parti zor şartlarda kuruldu. Ülkenin İYİ partiye ihtiyacı devam etmektedir. İYİ Parti olarak kim ne yaparsa yapsın nereye giderse gitsin biz buradayız" dedi.

toktas-1.webp

Yılmaz: "Trabzon, Karadeniz'in lider illerinden bir tanesi"

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz ise Eylül ayına kadar Türkiye'deki ziyaretlere devam edeceklerini kaydederek, "Hayırlar getirmesini canı gönülden diliyorum. Trabzon, Karadeniz'in lider illerinden bir tanesi. Yapılan hizmetleri ve Trabzon insanlarını gördükçe mutlu oluyorum. 2.5 ay önce önemli kongre yaptık. Her gün istifaların olduğu konusunda sürekli tetiklendik. Kim istifa edecek diye beklentiler oluştu. İYİ parti bu kadar küçükse, neden bu kadar tartışıldı? Üzerine neden bu kadar itibar gösteriliyor? Trabzon'a güç katacak çalışmaların merkezi açılıyor. Türkiye'de 2025'ten itibaren İYİ parti iktidar olacak. Kendi ayakları üzerinde duracak. İYİ parti nedir diye sorduğunuzda tek yürekle Konuşabildiğimiz bir literatüre kavuşabileceğiz. İYİ parti merkezdir, merkezin kendisidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin felsefesidir. Eylül ayına kadar tüm Türkiye'yi dolacağız ve yükseleceğiz" şeklinde konuştu.

enver-yilmaz.webp

il-binasi-acildi-iyi-parti-2.webp

il-binasi-acildi-iyi-parti-4.webp

yi-parti-trabzon-il-binasi-acildi-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler