KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Trabzon ziyareti ertelendi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Trabzon ziyareti ertelendi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Trabzon ziyareti ertelendi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın 10 Ekim'de gerçekleştirmesi planlanan Trabzon ziyareti ileri bir tarihe ertelendi.

Erteleme kararı, Cumhurbaşkanı Tatar’ın yoğun programı nedeniyle alındı. Tatar'ın planladığı program Samsun’dan Trabzon’a karayoluyla hareketi ile başlayacak, ardından Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ziyaretleri ve Kıbrıs gazileriyle öğle yemeğini kapsayan yoğun bir gündem içeriyordu. Ziyaretin yeni tarihi ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Ziyaret Programı Ertelenmeden Önce Şu Şekildeydi:

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Trabzon’daki programı, 12:30’da Trabzon Valiliği’ni ziyaret ile başlayacaktı. Saat 13:00’te basın mensuplarıyla bir söyleşi gerçekleştirmesi planlanan Tatar, daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecekti.

Öğle yemeği programında, Kıbrıs gazileriyle bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Tatar, öğleden sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne geçerek, burada düzenlenen "Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 7. Kongresi"ne katılacaktı. Kongre kapsamında "Mutlu Barış Harekatı'nın 50. Yılında Kıbrıs Davamızın Geldiği Aşama" başlıklı bir konferans verecek olan Tatar, ayrıca 20 Temmuz Mutlu Barış Harekatı'nın 50. yılına özel düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışını yapacaktı.

Trabzon Havalimanı'ndan saat 17:25'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etmesi planlanan Cumhurbaşkanı Tatar’ın ziyareti, ileri bir tarihe ertelendi. Yeni program detayları ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler