KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Sağlık Yönetimi Bölümü Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Sağlık Yönetimi Bölümü Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Törene; KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Erdem Malkoç, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Oğuz Kara, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Bahittin Kahveci, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Temiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan, mezunların aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu“İnsanlığa Hizmet Yolunda Önemli Bir Adım”
Törende, mezunlara ve ailelerine seslenen Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, bu mezuniyetin bir son değil yeni bir başlangıç olduğunun altını çizerek “Bugün, yıllar boyunca sarf ettiğiniz emeğinizin, özverinizin ve çalışmalarınızın meyvesini topladığınız gündür. Hemşirelik Bölümü ve Sağlık Yönetimi Bölümü mezunu olmak, yalnızca akademik bir başarı değil, aynı zamanda insanlığa hizmet etme yolunda büyük bir adım atmak demektir. Sizler, sağlık sektörünün omurgasını oluşturan, hayat kurtaran, insanların sağlık ve huzur içinde yaşamalarına katkıda bulunan bireyler olacaksınız. Bu yolculukta şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Bugün mezun olarak sağlık alanında önemli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Bu yolculuk, bazen zor ve yorucu olabilir. Ancak unutmayın ki sizler, Karadeniz Teknik Üniversitesi gibi köklü ve saygın bir kurumdan aldığınız eğitim ile her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek bilgi ve donanıma sahipsiniz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Çuvalcı programda, öğrencilerin mezun olmasında emeği geçen ailelerini ve hocalarını tebrik etti.

Tören, dereceye giren öğrencilere belge takdimi, mezuniyet andının okunması, kep atma ve toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler