KTÜ’de mezuniyet coşkusu! Eczacılar kepleri fırlattı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Eczacılık Fakültesi öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreni ile keplerini fırlattı.

KTÜ’de mezuniyet coşkusu! Eczacılar kepleri fırlattı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde, yoğun bir katılımda gerçekleştirildi. Törene, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın yanı sıra Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ufuk Özgen, Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Özlem Uğurbaş Arslan, akademisyenler, mezunların aileleri ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Törende mezunlara seslenen KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, uzun ve zorlu bir eğitim-öğretim sürecinin sonuna gelindiğini ifade ederek, “Üniversitemiz, sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için her türlü imkânı sunmaya özen göstermiştir. Modern laboratuvarlarımız, donanımlı kütüphanemiz ve deneyimli akademik kadromuz ile sizleri, mesleki hayatınıza en iyi şekilde hazırlamayı amaçladık. Bu süreçte edindiğiniz bilgi ve deneyimler, mesleki yolculuğunuzda sizlere rehberlik edecektir.” dedi.

ec1.webp

“MESLEĞİNİZDE ÖNCÜ OLUN”

Mezunlara tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Çuvalcı,

“Bu anlamlı gün vesilesiyle sizlere birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum: Mesleğinizi her zaman sevgi ve tutkuyla yapın. İnsan sağlığına olan katkılarınızın bilincinde olarak etik değerlere ve meslek ahlakına sadık kalın. Kendinizi sürekli geliştirin, yeniliklere açık olun ve mesleğinizde öncü bir rol üstlenin. Bilmelisiniz ki bilgi birikiminiz ve deneyimlerinizle insanlığa büyük hizmetler sunacaksınız. Yeni hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” ifadelerini kullandı.

Tören, dereceye giren öğrencilere belge takdimi, mezuniyet andının okunması, kep atma ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

ec2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler