KTÜ'de Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri sanatla buluştu

KTÜ, Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerini sanatla buluşturdu

KTÜ'de Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri sanatla buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu, öğrencilerin gelişimini desteklemek amacıyla Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin öğretim elemanlarının eserlerinin yer aldığı bir karma resim sergisi düzenledi.

Bir hafta sürecek olan serginin açılışı eser sahipleri, yüksekokul öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ktu-sanatla-bulusturdu-1.webp

KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Sağlamel, Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile olan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitimin sanatla zenginleşmesinin ve bireylerin estetik anlayış geliştirmesinin önemine vurgu yaparak, Yüksekokul Akreditasyon ve Kalite birimindeki öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Sinem Çol ve Öğr. Gör. Zeynep Yahyaoğlu’na etkinliğin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin sanatsal duyarlılıklarını artırmayı ve kültürel birikimlerini zenginleştirmeyi amaçlayan sergi 4 Haziran Salı gününe kadar öğrencilerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler