Maçka Kaymakamı Şahin Demir oldu! Şahin Demir kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte Maçka Kaymakamı değişti.

Maçka Kaymakamı Şahin Demir oldu! Şahin Demir kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi.

Söz konusu karar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince alındı.

Maçka Kaymakamı Şahin Demir oldu

Trabzon'un Maçka ilçesinde yeni kaymakam Ardahan Vali Yardımcısı Şahin Demir oldu. Maçka eski kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak ise Konya Sarayönü'ne kaymakam olarak atandı.

Maçka Kaymakamı Şahin Demir kimdir?

1981 yılında Erzurum'da doğan Şahin Demir, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Kariyerine Antalya'da Milli Emlak Denetmen Yardımcısı olarak başlayan Demir, ardından Devlet Personel Başkanlığında Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak çalıştı.

2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım atan Demir, Erzincan, Erzurum ve Yozgat'ta çeşitli staj ve görevlerde bulundu. Tekirdağ ve Isparta'da kaymakam vekilliği yapan Demir, son olarak Ardahan Vali Yardımcılığı görevinde bulundu.

Demir, Temmuz 2024'te Trabzon'un Maçka ilçesine kaymakam olarak atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler