Meteoroloji'den uyarı! Trabzon ve Doğu Karadeniz'e kuvvetli sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Trabzon ve Doğu Karadeniz bölgesinde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji'den uyarı! Trabzon ve Doğu Karadeniz'e kuvvetli sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Trabzon ve Doğu Karadeniz bölgesinde yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış etkili olacak.

26 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinde başlaması öngörülen yağışların, gün boyunca etkisini sürdürerek akşam saatlerinde sona ermesi bekleniyor.

haber-61-011.jpg

Bu yağışlar özellikle Giresun'un doğusu, Trabzon'un batı ve doğu ilçeleri, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli bir şekilde hissedilecek. Kıyı kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, Rize ve Artvin’in 2000 metre üzerindeki yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, kuvvetli yağışların yol açabileceği sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi riskler konusunda vatandaşları uyardı. Özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı ve tipi şeklinde etkisini gösterebilecek yağışlara karşı olunması gerektiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler