Muhtar Odabaş’tan Koçhan’a teşekkür!

Maçka’nın Fatih Mahallesi’nde başlanan doğal gaz çalışmaları için Muhtar Ali Odabaş, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’a teşekkür etti.

Muhtar Odabaş’tan Koçhan’a teşekkür!

Trabzon’un Maçka ilçesi Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Odabaş, doğal gaz çalışmaları için Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’a teşekkür etti.

BÜYÜK RAHATLIK

Muhtar Odabaş, “Maçka'da doğalgaz kullanımı 2019 yılında başlamış, 2. Etap olarak da 2023 yılında Fatih Mahallemizde çalışmalar başlamıştı. Çalışmaların yüzde 90’u tamamlandı. Maçka’da Reşadiye, Merkez Mahallesinin ardından Fatih mahallesinde vatandaşlarda doğalgaz kullanabilecek. Bu yüzden Belediye Başkanımı Koray Koçhan’a Mahalleliler adına çok teşekkür ederiz. Doğalgazla birlikte vatandaşlarımız büyük bir rahatlığa kavuşacak” dedi.

gaz1.webp

HAYIRLI OLSUN

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Koçhan, “Maçka’mızda doğalgazla ilgili çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Şu anda Maçka Merkez mahallelerimizde doğalgazı her yere ulaştırdık. Bizim işimiz millete hizmet, Fatih Mahallemize hayırlı olsun. Çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler