AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği tüm mahallelerde yoğun ilgi gören Aydın, Gülbaharhatun Mahallesi’nde de vatandaşların büyük desteği ile karşılandı. Aydın, vatandaşların ilgisinden heyecan duyduğunu belirterek, “Hemşehrilerimizin güler yüzü ve ilgisi bizleri heyecanlandırıyor.” ifadelerini kullandı.
EN GÜZEL HİZMETLER HAYATA GEÇECEK
Aydın, “Ahmet Metin Genç Başkanımız, Ortahisar Belediyemizde yakaladığı başarılı grafiği artık Büyükşehir Belediyemizde devam ettirecek. Biz de kendisinden aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için çalışacağız. Bu noktada halkımızla birlikte, ortak akılla projelerimizi hayata geçireceğiz. Ben bu şehrin çocuğuyum ve bu şehrin her yanında bir izim var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ortahisar ilçemizde en güzel hizmetleri hayata geçirmek için emek sarf edeceğiz.” dedi.
ŞEHRİ HER KESİMİYLE KUCAKLAYACAĞIZ!
Ortak aklın önemini vurgulayan Aydın, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışı tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da fazlasıyla hissedildi. Bizim amacımız geçmişteki başarılı hizmet çıtasını bir adım daha yukarı taşımaktır. Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı her kesimi ile kucaklayacağız ve istişare kültürü ile ilçemizi yöneteceğiz. Bizim siyasetimiz Allah rızası içindir. Bunun için tüm Ortahisarlıların oyuna talibim.” açıklamasında bulundu.
Kaynak:
tabi tabi size oy vermeyen dinden çıkar, iyi ki varsınız yoksa ahirette halimiz ne olurdu.......!
Yanıtla (6) (0)bunları sandığa gömelim başka kurtuluş yok.
Yanıtla (1) (0)Buradan anlıyoruz ki başkan olursa maaş almayacak.. Hayrına çalışacak..
Yanıtla (0) (0)Siyaset yaparak Allahın rızasını alacağını pek zannetmiyorum yaptıklarınız ortada 22 yıldır ne tür işler yaptınız belli kardeş ülkeyi ğetirdiğiniz durum ortada yıktınız şimdi de biz çözeriz diyorsunuz sorunun kaynağı sizsiniz sorunu biz çözeriz diyorsunuz o yüzden Allah İn rızasını almak istiyorsan ilk yasakladığı haram olan faizin yüzde 45 yapıp uyğuladığını orda anlatırsın artık bilmem belki Allah Rıza ğösterir belki ama pek sanmıyorum hacı ya
Yanıtla (1) (0)Aman dikkat bunların bastığı yerde ot bitmez, bu kadar yediğiniz kul hakları ne olacak, haramzadeler, birde yaptığı işler Allah rızası içinmiş, hadi ordan be.
Yanıtla (1) (0)Müslüm baba gibisiniz ömrünüz damardan geçti
Yanıtla (0) (0)