Ortahisar Belediyesi dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın ev sahipliğinde tüm partilerin meclis üyelerinin katılımı ile birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Ortahisar Belediyesi dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 2025 yılı mali bütçesinin kabulünün ardından bir aile yemeği organize ederek belediye başkan yardımcıları, CHP, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, birim müdürleri ile bir araya geldi.

Yemekte birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi. Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Sizlerle aynı sofrada buluşuyor olmaktan, ekmeğimizi bölüşüyor olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hep birlikte bir bütçe çalışması yaptık, bu çalışmayı bugün nihayetlendirdik. Bütçemizin Trabzon’umuza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

kaya1.webp

ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK

Ortahisar Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Abdurrahman Kınalı, “2025 bütçemizle alakalı çalışmalarımızı tamamladık ve bugün belediyenin birim müdürleri ve amirleri bir arada olmaktan dolayı kıvanç duyduk.

Bu organizasyondan dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz ise, “2025 bütçemizin hayırlı olmasını diliyoruz. Burada çok farklı bir dost meclisi oluşmasına katkı sunan başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

kaya2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler